Srijeda, 06 Rujan 2017

Održana 4. sjednica Gradskog vijeća

Napisao/la 
U Gradskoj knjižnici i čitaonici održana je 4. sjednica Gradskog vijeća, sa ukupno 14 točaka. Nakon Aktualnog sata prihvaćeni su prijedlozi odluka o izvršenju proračuna za prvih 6 mjeseci ove godine i o dodjeli javnih priznanja povodom Dana grada, te o financiranju političkih stranaka.
Većinom glasova je prihvaćen prijedlog novog ustrojstva i djelokruga upravnih tijela Grada Ogulina, koji je obrazložila zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja, te je donijeta odluka o prodaji nekretnina u Poslovnoj zoni.
Na sjednici su ukinuta rješenja o imenovanju članova Upravnih vijeća Dječjeg vrtića Bistrac, Pučkog otvorenog učilišta, te Gradske knjižnice i čitaonice , jer akti i pravilnici ovih ustanova nisu bili usklađeni sa zakonima, a izabrani su novi članovi Nadzornih odbora u tri gradske tvrtke. U tvrtki Vodovod i kanalizacija sada će biti Ivan Vuković, Željko Tonković i Mira Turković. Za članove Nadzornog odbora Poduzetničke zone izabrani su Hrvoje Jerak, Milan Turković, Iva Kučinić Radošević, Matija Puškarić i Milena Dobrić. U Nadzornom odboru Stambeno komunalnog gospodarstva su Siniša Ljubojević, Milorad Šegan, Đorđe Višnić i Mladen Petrušić.
Radio Ogulin će narednih nekoliko dana emitirati rasprave po po pojedinim točkama dnevnog reda, u prijepodnevnim satima.
Pročitano 534 puta