Srijeda, 22 Srpanj 2015

Diplome i svjedodžbe

Napisao/la 
U Gimnaziji Bernardina Frankopana u srijedu su svečano podijeljene svjedodžbe i potvrde o položenim ispitima državne mature u ljetnome roku. 
 
Razrednici završnih razreda Anton Samsa, Vlasta Salopek Butković, Dragan Sabljak i Dražen Rebernišak nisu krili zadovoljstvo rezultatima te su svoje učenike pohvalili za postignuti uspjeh. 
Posebna priznanja za svoj rad dobili su učenici Nikola Mance, Lucija Puškarić, Ivan Hećimović, David Gračanin, Livija Ceranić, Tea Žlimen, Monika Vukelja, Vedran Mrvoš, Tea Grba, Luka Atanasovski, Kristian Polić i Martina Kesner. Učenikom generacije proglašen je Filip Franjković. 
Nakon što je svima čestitala, ravnateljica škole Sanja Dubić istakla je kako su ove godine rezultati državne mature nešto lošiji od onih prošlogodišnjih. Međutim, uzmemo li obzir utjecaj nekoliko važnih čimbenika, poput zahtjevnijih ispita iz nekih predmeta, učenici Gimnazije Bernardina Frankopana polučili su odlične rezultate. 
 
Vjerujemo da će i ova generacija dokazati da se u Ogulinu dobro uči te da se u našim srednjim školama grade čvrsti temelji za daljnje školovanje.
Pročitano 2572 puta