Subota, 06 Siječanj 2018

Luka Cindrić najbolji rukometaš Hrvatske

Napisao/la 
U poluvremenu utakmice Hrvatska - Crna Gora u Spaladium Areni održano je proglašenje najboljih rukometnih lica naše zemlje za 2017. godini. Prema glasovima novinara u izboru Sportskih novosti najboljim rukometašem proglašen je prvi put u karijeri - Luka Cindrić.

- Sezona iz snova, mislim da sam napravio veliku stvar - rekao je Cindrić na proglašenju.

Luka je u završnici priprema s Hrvatskom rukometnom reprezentacijom u Splitu,a prva utakmica ga očekuje u petak ,12 siječnja protiv Srbije.Luku će u Spaladium Areni bodriti veliki broj navijača iz Ogulina koji dolaze autobusom.

Uz ovu sjajnu nagradu Luka Cindrić konkurira u još jednom izboru za najboljeg rukometaša svijeta. Srednji vanjski hrvatske reprezentacije apsolutno je zaslužio ulazak u ovaj izbor. Cindrić je ove godine osvojio naslov europskog prvaka s Vardarom. Zahvaljujući njegovom pogotku u polufinalu u zadnjim sekundama utakmice protiv Barcelone makedonski klub plasirao se u finale gdje su svladali PSG. European Handball Federation(EHF) ponudila je na izbor rukometaše : Sander Sagosen, Julen Aquinagalde, Momir Ilić, Gonzalo Perez de Vargas, Ludvig Hallback, Mate Lekai, Arpad Šterbik i Luka Cindrić. Glasovanje je otvoreno do 7 siječnja, a svoj glas možete dati na ovome linku.
Pročitano 2576 puta