Ponedjeljak, 15 Siječanj 2018

SDP-ovci u Ogulinu utvrdili smjernice daljnjeg rada

Napisao/la  Tina Trivanović
SDP-ovci u Ogulinu utvrdili smjernice daljnjeg rada

Četrdesetak vodećih ljudi SDP-a  proteklog vikenda boravilo je u Ogulinu na stranačkom team buildingu. Cilj održanog team buildinga bio je priprema za novu saborsku godinu.
Zašto je za održavanje unutarstranačkog skupa odabran upravo Ogulin Davor Bernardić, predsjednik stranke, pojašnjava:Gostujući u našoj nedjeljnoj emisiji "Oči u oči" čelni, čovijek SDP-a osvrnuo se i na rad aktualnog vodstva Grada Ogulina na čelu s Daliborom Domitrovićem, istaknuvši:Ovaj unutarstranački skup, koji se odvijao iza zatvorenih vrata, izazvao je velik interes brojnih medijskih kuća u zemlji koje su tražile odgovor na pitanje kakvo je stanje unutar smog SDP-a, te ima li Bernardić podršku stranke.
Evo kako je, gostujući u našoj emisiji, na to pitanje odgovorio čelni čovjek SDP-a:Boravak u Ogulinu Davor Bernardić je iskoristio i za sastanak s čelnim ljudima ogulinskog SDP-a, tijekom kojeg je nazočne članove Gradskog odbora i gradske vijećnike SDP-a upoznao sa novim ciljevima koje je pred sebe stavio SDP. To su program za mlade, stambena politika, ugovori o radu koji se moraju sklapati na neodređeno vrijeme, podizanje minimalnih plaća, novi plan zdravstvene politike, te niz drugih rješenja kojima misle nastupiti u redovnim, ali u koliko ih bude, i na prijevremenim izborima.
Pročitano 1744 puta