Srijeda, 07 Veljača 2018

Luka u utrci za titulu najboljeg rukometaša svijeta 2017.!

Napisao/la 
U narednim tjednima još jedno veliko priznanje moglo bi završiti u rukama našeg ogulinskog rukometaša Luke Cindrića. Naime, Luku su nominirali vodeći rukometni stručnjaci i izbornici diljem svijeta za prestižnu titulu najboljeg rukometaša svijeta u 2017. godini. Izbor se prvodi u organizacji Svjetske rukometne federacije, a naš ogulinac se našao u najužem izboru uz još jednog hrvatskog reprezentativca, Domagoja Duvnjaka. Hrvatska je tako postala jedina nacija sa dva kandidata u top 5. Konkurenti sjajnom hrvatskom dvojcu su još tri srednja vanjska: Sander Sagosen (Norveška, PSG), Nikola Karabatić (Francuska, PSG) i Andy Schmid (Švicarska, Löwen).

"Luka Cindrić godinu je otvorio tako da si je zacementirao mjesto u reprezentaciji. Najprije je s Hrvatskom osvojio četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, a onda koji mjesec kasnije briljirao u svom klubu. S Vardarom je osvojio povijesni naslov u Ligi prvaka, SEHA ligu, makedonsko prvenstvo i kup te broncu na IHF-ovu Super Globe turniru", nabraja IHF Lukine uspjehe u 2017. godini.

Sama nominacija predstavlja veliku čast za Hrvatsku, a posebno za jedan mali Ogulin. U čijim rukama će završiti ova prestižna titula ovisi o galsovima navijača, a glasovati možete do 20. veljače putem web stranice Svjetske rukometne federacije, www.ihf.info .
Ovo je prilika da još jednom pokažemo da smo uz Luku, stoga ne oklijevajte!
Sretno Luka!
Pročitano 1261 puta