Ponedjeljak, 12 Veljača 2018

Kontrolu nad gradom jučer preuzele male maškare!

Napisao 
U nedjelju poslijepodne, u ogulinskoj Gradskoj sportskoj dvorani, održan je već tradicionalni dječji maskenbal. Organizatori su bili Dječje gradsko vijeće i Društvo Naša djeca Ogulin. Gradska dvorana bila je popunjena do posljednjeg mjesta.

Maskenbal su svojim nastupom otvorili članovi Puhačkog orkestra, a potom su dvoranom zavladale šarene i vesele maske. Članovi Društva Naša djeca, mališani i tete iz dječjih vrtića iz Ogulina i Josipodola, ali i srednjoškolci, prošetali su u maskiranoj povorci i zabavljali se u veseloj atmosferi, a pojedinačne maske su im se pridružile na plesnom podiju.
Gradonačelnik Dalibor Domitrović, pod krinkom "Gusara", predao je meštru i najmlađima ključeve grada, a pročitana je i optužnica.

Najbolje maske su, već tradicionalno, nagrađene vrijednim nagradama, a glavna nagrada bilo je putovanje koje je poklonila ogulinska Putnička agencija Klek.
Ovogodišnja zabava pod maskama bila je humanitarnog karaktera. Naime, cijena ulaznice za odrasle iznosila je 15 kuna, a sav prihod od prodaje otišao je u dobrotvorne svrhe, i to za ogulinske palčiće.
Pročitano 786 puta