Četvrtak, 08 Ožujak 2018

Uslijed pada snijega s krova, ozljeđeno troje sugrađana

Napisao/la 
Snijeg koji se topi i pri tome prijeti s krovova na gradskim ulicama, predstavlja proteklih dana veliku opasnost. Da je to uistinu tako u srijedu su se uvjerili i neki sugrađani.

Naime, kako doznajemo, u ulici Josipa bana Jelačića snijeg je pao na jednog stanara iz ove ulice. Slučajni prolaznik krenuo mu je u pomoć u želji da ga izvuče, a onda je i na njega palo još snijega, te su otpremljeni u ogulinsku bolnicu, gdje im je pružena pomoć. Obojica su, rekla nam je zamjenica ravnatelja ogulinske bolnice Dr. Helena Hlavač, ambulantno zbrinuti i zadobili su lakše tjelesne ozljede.

Prije toga, oko 15 sati, u bolnicu je stigao još jedan pacijent na kojeg je također pao snijeg i on je, nakon operativnog zahvata, zadržan na liječenju u ogulinskoj bolnici.

Tim povodom oglasio se i gradonačlelnik Dalibor Domitrović, istaknuvši kako ogulinska Javna vatrogasna postrojba svakodnevno radi na uklanjanju snijega s krovova zgrada:Kako opreza nikad nije dosta, gradonačelnik je uputio i apel svim sugrađanima:

Pročitano 1340 puta