Ponedjeljak, 09 Travanj 2018

Gradonačelnik uručio priznanja učenicama i mentoricama Prve osnovne škole

Napisao/la 
Zbog ostvarenih odličnih rezultata na natjecanjima, gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegova zamjenica Ivana Salopek Šumonja upriličili su prijam za učenice Prve osnovne škole Valentinu Manojlović i Elizabetu Brozović. Učenice 4. i 6. razreda stigle su u pratnji mentorica Dejane Ogrizović i Nade Božičević, te ravnatelja škole Zvonka Ranogajca.
Naime, na otvorenom natjecanju u Varaždinu, Valenitna Manojlović proglašena je najuspješnijom pripovjedačicom. Na natjecanju se predstavila pričom pod nazivom "Kako su nastale zebre?", a kako je priča nastala pojnilla nam je mentorica Nada Božičević:Da uspjeh škole bude još veći pobrinula se i učenica 6.b Elizabeta Brozović, uz pomoć mentorice Dejane Ogrizović. Pozitivnom i afirmativnom pričom razoružala je stručnu komisiju Nagradnog natječaja za osnovne škole “Hrvatska kakvu želimo 2030.”, te zasluženo osvojila prvo mjesto u zemlji.
O kakvom natjecanju se radi pojasnio je ravnatelj Zvonko Ranogajec:Za ostvareni rezultat Elizabeta je, osim primljenih priznanja, nagrađena i tablet računalom. Kao što je ravnatelj Ranogajec i napomenuo, jedini nedostatak ovog natječaja jest činjenica da je rad mentorica ostao nenagrađen, iako je uspjeh učenica njihova najveća nagrada.
Gradonačelnik Dalibor Domitrović stoga je posebnu zahvalu uputio upravo mentoricama:Ovu prigodu ravnatelj Prve osnovne škole Zvonko Ranogajec, iskoristio je kako bi gradonačelnika i njegovu zamjenicu upoznao i s ostalim, izuzetnim uspjesima koje je Prva osnovna škola ostvarila u minulom razdoblju.
Pred kraj službenog dijela druženja gradonačelnik Dalibor Domitrović je nagrađenim učenicama uručio priznanja Grada Ogulina za postignute uspjehe, ali i slatke pakete kojima je nagradio i njihove mentorice. O ovim ostvarenim uspjesima i postignutim rezlutatima učenica i mentorica iz Prve osnovne škole imat ćete priliku čuti nešto više u jednom od narednih izdanja emisije "Tintilinić".
Pročitano 1500 puta