Utorak, 24 Travanj 2018

Župan posjetio tvrtku Semmelrock, ali bez predstavnika gradske vlasti i direktora Poduzetničke zone

Napisao 
Župan Karlovačke županije Damir Jelić u pratnji dogradonačelnice Karlovca i županijskih pročelnika Marine Jarnjević i Željka Fanjka, posjetio je tvrtku Semmelrock, koja djeluje u ogulinskoj Poduzetničkoj zoni.
Župan i suradnici su tom prigodom obišli proizvodne pogone tvrtke i razgovarali sa poslovodstvom, a prije toga dali su izjave za novinare.

Direktor Semmelrocka Branimir Čaić upoznao je sve nazočne  sa planovima i proizvodnjom tvrtke, istakavši:U svom obraćanju prisutnim novinarima Župan Jelić ovom prigodom je rekao:Na naš upit tko je inicirao posjet i zašto nema predstavnika ogulinske gradske vlasti, kao ni direktora Poduzetničke zone Ogulin Mladena Stipetića, doznali smo da je poziv upućen iz tvrtke i da je gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović u Zagrebu, ali nismo doznali zbog čega nije pozvan direktor Poduzetničke zone.
Župan je to prokometirao ovako:U svom završnom obraćanju medijima direktor Branimir Čaić je poručio:Nakon obilaska izložbenog vrta, župan je pratnji suradnika krenuo s domaćinima iz Semmelrocka na radni sastanak iza zatvorenih vrata.
Pročitano 1469 puta