Ponedjeljak, 09 Srpanj 2018

Domitrović: "Vi ste najbolji promotori našeg grada"

Napisao/la 
Gradska vlast još jednom je pokazala da cijeni rezultate naših sportaša. Naime, gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegova zamjenica Ivana Salopek Šumonja upriličili su prijam za članove Taekwondo kluba Ogulin, koji su nedavno zabilježili do sada svoj najveći uspjeh na državnim prvenstvima.
Podsjetimo kako su članovi ovog kluba u lipnju u Omišu nastupili na “Prvenstvu Hrvatske 2018. za kadete i juniore”. Prvenstvo je okupilo 273 kadeta iz 58 klubova, a, s osvojenom 1 zlatnom i 3 brončane medalje, TKD “Ogulin” je u ukupnom poretku zauzeo 10. mjesto. Zlatnu medalju oko vrata kući je ponijela Helena Dujmić, dok su se broncom okitili Josip Šnajder i Marija Krznarić.
Uvodno je trener Čedomir Kosanović izvjestio gradonačelnika o ostvarenim izuzetnim rezultatima na državnom prvenstvu, a potom se osvrnuo na rad kluba i ostale uspjehe.
Ovom prigodom gradonačelnik Domitrović je čestitao osvajačima medalja na njihovom velikom uspjehu, između ostalog rekavši: "Vi ste najbolji promotori našeg grada".
Na kraju službenog dijela članovima kluba uručeni su prigodni pokloni, uz želju da se uskoro ponovno okupe kako bi proslavili nove sportske uspjehe ovih mladih nada ogulinskog sporta.
Pročitano 841 puta