Ponedjeljak, 16 Srpanj 2018

Bravo Vatreni! Bravo Ogulin!

Napisao 
Cijela zemlja sinoć je bila na nogama. Iako smo vjerovali i nadali se, Hrvatska nije postala prvak svijeta, ali Vatreni su bili sjajni i zaslžuju samo čestitke. Mirne duše možemo reći kako zasluženo dolaze kući sa srebrnim odličjem zlatnog sjaja.
Finalnu su utakmicu svjetskog nogometnog prvenstva po prvi put organizirano gledali Ogulinci i svi koji su to željeli. Nekoliko stotina posjetitelja okupilo se na igralištu kod Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić i zdušno navijalo do samog kraja.
Uz ugostiteljsku ponudu lakše se podnio poraz, ali svakako treba zahvaliti čelnim ljudima grada Ogulina na organizaciji, kao i sponzorima koji su za publiku osigurali brojne nagrade.

Evo kako je ovaj događaj za naše slušatelje prokomentirao gradonačelnik Dalibor Domitrović:Gradonačelnik je sa nama podjelio i svoje mišljenje o samom tijeku finalne utakmice, a osvrnuo se i na uspjeh Vatrenih:Ovdje fešti nije kraj. Naime, vjerujemo kako će znatan broj naših sugrađana danas krenuti put Zagreba kako bi dočekali Vatrene na Trgu bana Jelačića.
Pročitano 927 puta