Petak, 20 Srpanj 2018

Ideja za Poredice je puno

Napisao 
Početkom tjedna čelni ljudi grada su se, nakon održanih radnih sastanaka u Zagrebu, vratili u Ogulin s dobrim vijestima.

Podsjećamo, gradonačelnik Dalibor Domitrović, njegov zamjenik Daniel Vukelja, predsjednik Gradskog vijeća Željko Stipetić i direktor Poduzetničke zone Ogulin Mladen Stipetić, dogovorili su na sastanku u Ministarstvu državne imovine slijed radnji koje je potrebno provesti kako bi se Gradu u vlasništvo prenijela državna imovina u bivšoj vojarni Sveti Petar, gdje će se osigurati lokacija za izgradnju novog dječjeg vrtića, te u Poduzetničkoj zoni Ogulin, gdje će se osigurati dodatan prostor za nove investitore.

Sastanak je bio vrlo konkretan i plodonosan, a predsjednik Gradskog vijeća Željko Stipetić ne sakriva zadovoljstvo odrađenim. Za slušatelje našeg radija je istakao:Održavanju ovog sastanku prethodile su 4 sjednice Povjerenstva za bivšu vojarnu Sveti Petar tijekom kojih su razmatrane ideje o sadržajima koji bi se mogli naći na 110.000 kvadratnih metara prostora. Sve je rezultiralo Pismom namjere koje je poslužilo kao temelj za održavanje ovog plodonosnog sastanka.

Od Željka Stipetića doznajemo koji sadržaji su u planu na ovom, za naš grad, dragocjenom prostoru:Više o ovim važnim i dobrim vijestima za sve nas donosimo u našem nedjeljnom programu kada ćemo ugostiti predsjednika Gradskog vijeća Željka Stipetića i gradonačelnika Dalibora Domitrovića. Razgovor ćemo emitirati u 9 sati.
Pročitano 1043 puta