Četvrtak, 02 Kolovoz 2018

Dom zdravlja uređuje svoje prostorije u Plaškom i Ogulinu

Napisao/la 
Župan Damir Jelić u srijedu je sa suradnicima obišao ambulantu Doma zdravlja Ogulin u Plaškom, gdje se u okviru projekta „KaŽu zdravlje“ radi na uređenju ove zdravstvene ustanove.
Uz župana Jelića, njegovog zamjenika Mirka Martinovića te pročelnika za zdravstvo Karlovačke županije Predraga Koraća, posjetu je nazočio načelnik Općine Plaški Pero Damjanović sa suradnicima, kao i saborski zastupnik Tomislav Lipošćak.
U Plaškom je nazočna bila i ravnateljica Doma zdravlja Ogulin Zlata Kurelac koja nam je pojasnila o kakvim je radovima riječ i kako su financirani:Dodajmo ove da je riječ o postojećoj ambulatnti koja se uređuje kako bi pacijentima i liječnicima bila što ugodnija za boravak i rad. Osim radova u Plaškom, ravnateljica Kurelac potvrdila na je da je u tijeku i sanacija krova na dvorišnoj zgradi Doma zdravlja u kojoj bi uskoro trebali boraviti radnici saniteta:Zahvaljujući još jednom projektu sa Županijom čija je vrijednost 600 tisuća kuna, Dom zdravlja do kraja će godine dobiti i novu vanjsku stolariju:

Pročitano 1403 puta