Ponedjeljak, 17 Rujan 2018

Slavile i "Babaroge"

Napisao/la 
U subotu je održana i osnivačka biciklijada ogulinskih Babaroga. Povodom proslave 518. rođendana našeg grada, članovi BK Babaroge su se okupili da bi ujedno proslavili i svoj povratak na javnu scenu nakon duge tri godine. Nove - stare Babaroge broje već sada oko 40ak članova.
Upravni odbor kluba odlučio je napraviti potpuni redizajn svog vizualnog identiteta, pa su tako ovom prigodom predstavili svoje nove majice. S obzirom da svoje djelovanje usmjeravaju na sigurnost u prometu, posebno onih najmlađih, upravo zahvaljujući novim majicama članovi ovog kluba će biti još uočljiviji u prometu.

Riječima dobrodošlice, biciklijadu je otvorio bivši predsjednik Zlatko Brozović. Okupljenima se potom obratio novi predsjednik kluba Filip Šehović poželjevši puno sreće novim Babarogama. Biciklijada je krenula ispred Frankopanskog kaštela, a predvodili su je motoristi kluba Vještice. Ruta je bila rekreativna, sa malim odmorom na Kocima gdje su se pridružili posjetiteljima i natjecateljima 5. Ogulin traila. Biciklijadu je vozilo oko 45 biciklista, a posebnu pohvalu vodstvo kluba uputilo je najmlađim vozačima koji su odvezli rutu u cijelosti i time pokazali da su prave male Babaroge. Babaroge su potom u Frankopanskom kaštelu potražile okrijepu, a većina ih je do dugo u noć uživala u zabavnom programu.
Pročitano 846 puta