Srijeda, 03 Listopad 2018

Ivana Salopek Šumonja: "Podršku Grada imat ćete uvijek"

Napisao 
Nastavlja se obilježavanje Dječjeg tjedna u Ogulinu. Cijelu manifestaciju organizira ogulinsko Društvo Naša djeca u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske. Ovim povodom zamjenici gradonačelnika, Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, upriličili su prijam za članove Društva Naša djeca Ogulin, te predstavnike odgojno obrazovnih ustanova sa područja grada.

Uvodno je predsjednica Ljiljana Kaurić izvjestila zamjenike gradonačelnika o aktivnostima Društva Naša djeca, s posebnim osvrtom na manifestaciju koja je u tijeku, a ove godine obilježava se pod motom "Ljubav djeci prije svega".

Zamjenica Ivana Salopek Šumonja ovom prigodom je istaknula:Uslijedilo je ugodno druženje u opuštenoj atmosferi. Obilježavanje Dječjeg tjedna sutra se nastavlja posjetom članova Društva Naša djeca Ogulin odjelima rodilišta i pedijatrije ogulinske bolnice. U petak će se, između ostalog, održati i sjednica Dječjeg gradskog vijeća tijekom koje će vodstvo grada dobiti više detaljnijih informacija o njihovom radu.
Pročitano 690 puta