Utorak, 27 Studeni 2018

Ova godina bila je uspješna za DND Ogulin

Napisao 
Pod predsjedanjem Rajka Sušnja, održana je Skupština Društva Naša djeca Ogulin, kojoj su osim članova nazočili gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegovi zamjenici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja. Nakon izbora radnih tijela, predsjednica Društva Ljiljana Kaurić upoznala je nazočne sa planovima i programom rada u narednoj godini, uz želju da i susjedne općine, poput Grada Ogulina, postanu prijatelji djece.
Đurđica Vuković podnijela je financijsko izvješće, istaknuvši da se planiraju prihodi i rashodi kao i ove godine, u iznosu od 110 tisuća kuna, od čega Grad iz svog proračuna izdvoji 45 tisuća. No po riječima gradonačelnika, ako se prihvati proračun za iduću godinu, taj bi iznos mogao biti i nešto veći.

U nastavku skupštine uručene su iskaznice počasnim članovima Društva Naša djeca, zbog izuzetne suradnje i provođenju aktivnosti, a od sinoć to su postali Prva osnovna škola, Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić, Radio Ogulin, gradonačelnik Dalibor Domitrović, Miroslav Turković i Dubravko Dragičević.

Na kraju skupštine Ljiljana Kaurić osvrnula se na aktivnosti koje dolaze u skorije vrijeme, a to su nastupi na prosinačkim svečanostima i otvorenju klizališta, što ju posebno raduje. Ipak, najveće priznanje ogulinskim mažoretkinjama bit će putovanje u Rim, koncem godine! Naime, tamo će sudjelovati u Novogodišnjoj paradi mažoretkinja i limene glazbe, zajedno sa mažoretkinjama sa Krka, te će biti jedine predstavnice Hrvatske u Rimu!
Potom slijede pripreme za dječji maskenbal i izbori za novi saziv Dječjeg gradskog vijeća.
Pročitano 793 puta