Petak, 30 Studeni 2018

U nedjelju dođite na otvorenje "Adventa u Ogulinu"

Napisao/la 
Ove nedjelje započnije manifestacija Advent u Ogulinu koja će nam ponuditi brojne zabavne sadržaje za sve generacije. Manifestaciju organizira Turistička zajednica Grada Ogulina. Od direktorice TU Sonje Drašković doznajemo čime će manifestacija započeti:Kako doznajemo od Sonje Drašković i sam grad će ove godine biti drugačije osvjetljen, posebno dio oko Frankopanskog kaštela i Ivanine kuće bajke, a rasvjetu će u nedjelju upaliti gradonačelnik Domitrović prilikom otvorenja manifestacije.
Koje sadržaje nam donose preostale 3 Adventske nedjelje:Osim, po prvi put, klizališta u našem gradu, Ogulince i ove godine očekuje Adventski sajam koji raditi i na samom otvorenju, ali i svake subote u vremenu od 10 – 12 sati, kada će biti otvoren i dom Djeda Božićnjaka u Pučkom otvorenom učilištu.
Glavnina događanja odvijati će se tijekom vikenda, a na pitanje što nas očekuje preko tjedna Sonja Drašković odgovara:Kao i prošle godine mališani će dočekati Novu godinu u podne na trgu kod golubice, dok će odrasli to učniti u kasnijem, večernjem terminu uz ogulinske bendove. Najavu brojnih sadržaja pratite iz tjedna u tjedan u programu Radio Ogulina i naravno dođite već ovu nedjelju na paljenje prve adventske svijeće i otvorenje manifestacije Advent u Ogulinu. Kompletan program manifestacije Advent u Ogulinu pročitajte ovdje.
Pročitano 904 puta