Petak, 29 Ožujak 2019

"Sunčani sat" danas emitiran iz Ogulina

Napisao/la 
I danas je naš grad prezentiran u medijima na nacionalnoj razini. Naime, Hrvatski radio, 2 program, je uživo iz ureda Turističke zajednice grada Ogulina emitirao emisiju Sunčani sat. O životu našeg grada i njegovih stanovnika, njegovim prirodnim ljepotama i kulturnoj baštini govorili su gradonačelnik Dalibor Domitrović, te dejlatnice Ivanine kuće bajke, Zavičajnog muzeja, Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, Turističke zajednice grada Ogulina, a predstavljen je i Ogulin Trail.

Sunčani sat je emisija s temama iz turizma, izvještajima i reportažama o turističkim događajima i turističkim odredištima. Emitira se petkom od 14:00 do 16:00 sati, a urednik i voditelj je Zlatan Skalicki, a novinari Nataša Mikas i Ana Ciglenečki.

Inače, Sunčani sat emitira se više od 40 godina, a namijenjen je slušateljima kojima je putovanje stil života. U svojim najboljim godinama, emisija je poput starog vina - tradicionalno donosi odabrane stvari za odabrane slušatelje. Otkriva nove turističke potencijale, predstavlja novu ponudu u turizmu i slušatelju - namjerniku daje mogućnost da odabire svoje slijedeće destinacije za putovanja. Predstavlja turističke vodiče, prati turističke priredbe i surađuje s glavnim uredom Hrvatske turističke zajednice, a sudjeluje i u akciji 'Plavi cvijet'.
Pročitano 397 puta