Nedjelja, 31 Ožujak 2019

Darko Vučić novi predsjednik SKI kluba Ogulin

Napisao/la 
U nazočnosti brojnih članova, te gostiju i uzvanika održana je izborna Skupština Skijaškog kluba Ogulin. Riječi dobrodošlice uputio je predsjednik Neven Tešić, uvodno napomenuvši kako ovaj klub djeluje 8 godina. Nakon što su jednoglasno izabrana radna tijela Skupštine, Neven Tešić je podnio izvješće o radu kluba za 2018. godinu. Uz slide show, pobrojao je sve odrađene aktivnosti pritom istakavši kako je prošla godina po mnogo čemu bila rekordna, a između ostalog pamitit će se i po nabavci novog ratraka za peglanje staze u Vučićima. Potom je podnesao i financijsko izvješće za 2018. godinu.

Nakon što su oba izvješća prihvaćena jednoglasno, pristupilo se razrješenju te izboru novog vodstva kluba. Tako je jednoglasnom odlukom za novog predsjenika imenovan Darko Vučić, te dopredsjednici Zlatko Turković, Damir Juričić i Neven Tešić. Boris Kosanović obnašat će u narednom razdoblju dužnost sportskog direktora, dok će ulogu tajnice obnašati Petra Trbojević. U Izvršni odbor izabrani su jednoglasno Branko Vukelja, Bruno Stipetić, Branko Vučić, Marko Cindrić, Tihomir Matešić, Denis Salopek i Vedran Tešić. U Nadzorni odbor izabrani su Ivica Kučinić, Anita Puškarić i Davor Magdić, a izabrana je i Stegovna komisija.

Okupljenima se u nastavku obratio izabrani predsjednik Darko Vučić. Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, članovima i gostima je predstavio plan rada za 2019./2020. godinu koji predstavlja nastavak i unaprijeđenje svih započetih aktivnosti. Naglasak će biti stavljen, između ostalog, na povlačenje sredstava putem raznih natječaja čime će se nastojati unaprijediti rad ovog skijališta koje je postalo prava turistička destinacija. Potom je nova tajnica Petra Trbojević nazočnima prezentirala financijski plan za 2019. g. koji je, kao i plan rada, jednoglasno usvojen.

Na samom kraju radnog dijela uručene su zahvalnice valsnicima zemljišta na čijim parcelama se skijalište u Vučićima nalazi, brojnim obrtima, društvima i udrugama sa područja grada Ogulina, ali i šre, te Gradu Ogulinu i PP Ogulin.
Skupštini je nazočio, među ostalima, gradonačelnik Dalibor Domitrović koji je na samom kraju pozdravio sve nazočne. Pohvalivši rad bivšeg vodstva, poželio je puno snijega, uspjeha i predanog rada novom vodstvu i svim članovima kluba. Ovom prigodom je potpisao i pristupnicu, pa je sada i sam član ove, kako je rekao, "velike obitelji".

Nakon radnog dijela upriličen je domjenak uz živu glazbu, a kako doznajemo zabava je trajala do dugo u noć.
Pročitano 396 puta