Ponedjeljak, 13 Svibanj 2019

Ogulin bio domaćin županijske konvencije SDP-a

Napisao/la 
Ogulin je bio domaćin SDP- ovcima cijele Karlovačke županije, koji su se okupili na redovnoj, izvještajnoj konvenciji stranke. Konvenciji je nazočio 81, od ukupno 94 kandidata, čime je predsjednik Ivan Vuković bio osobito zadovoljan. "Po ovome se vidi da smo se konsolidirali i na razini županije"- rekao je Vuković i osvrnuo se kratko na stanje u našoj županiji, koja znatno zaostaje po "izvlačenju" sredstava iz Europskih fondova, u odnosu na mnoge druge.

Govorio je i o statusu brdsko planinskih područja, a svoje je izlaganje završio istaknuvši odličan primjer ogulinskih rukometaša:Predsjednik ogulinskog SDP-a i domaćin skupa, gradonačelnik Dalibor Domitrović rekao je kako HDZ-ova vlast svakodnevno stvara razne slučajeve mita i korupcije:
Potom su govorili i kandidati za izbore za EU parlament. Gordan Maras naglasio je kako jedina alternativa HDZ-u može biti SDP, kao jedina "brana" HDZ-ovoj krađi i nepotizmu:Ranko Ostojić zadovoljan je što je SDP zbio redove i krenuo "rame uz rame" u izbore koji su pred nama:Na koncu je govorio i sam predsjednik stranke Davor Bernardić, osobito ponosan na rezutate posljednjih izbora u gradu Ogulinu:

Pročitano 448 puta