Utorak, 14 Svibanj 2019

U nedjelju će se održati 13. Tonkafest

Napisao/la 
Trinaesti festival duhovne glazbe Tonkafest održat će se u nedjelju u Ogulinu u organizaciji humanitarne Udruge Oda prijateljstvu, a u suradnji s Gospićko-senjskom biskupijom. Riječ je o festivalu natjecateljskog i humanitarnog karaktera jer prihod od ulaznica odlazi za teško bolesnu djecu i mlade ogulinskoga kraja. Podsjećamo, festival su pokrenuli roditelji i prijatelji pokojne Antonije Turković koja je u 20-oj godini života izgubila bitku s teškom bolešću. .

Ove godine sav prihod koji bude prikupljen prodajom ulaznica ići će za liječenje jednog dječaka, a cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Na ovogodišnjem izdanju festivalu publici će se predstaviti ukupno 12 izvođača. Po običaju danas je u našem programu izvršeno javno ždrijebanje, pa je tako utvrđen redsolijed kojim će nastupati izvođači.

Festival će se, inače, održati u Školskoj sportskoj dvorani pored OŠ Ivane Brlić – Mažuranić s početkom u 19 sati i 30 minuta, a neposredno prije njegova početka, točnije u 18 sati, bit će služena sveta misa.

Na kraju napomenimo kako je Radio Ogulin medijski pokrovitelj ovogodišnjeg festivala, a u narednim danima u našem programu biti će još govora o 13. Tonkafestu.
Pročitano 343 puta