Srijeda, 15 Svibanj 2019

U četvrtak će se održati 3. sjednica Gradskog vijeća

Napisao/la 
Predsjednik Marinko Herman sazvao je za četvrtak 3. sjednicu Gradskog vijeća Grada Ogulina. Sudeći po predloženom dnevnom redu pred nama je maratonska sjednica, koja se sastoji od ukupno 38 točaka o kojima će vijećnici raspravljati i u konačnici i glasovati. Sve će započeti Aktualnim satom.

Najviše pozornosti će sigurno izazvati 4. točka koja donosi raspravu o prijedlogu Proračuna Grada Ogulina za 2019. godinu i projekcijama za 2020. i 2021. godinu. Između ostalog, gradski vijećnici će raspravljati i o prijedlogu Odluke o izmjeni Odluke o porezima Grada Ogulina, ali i o prijedlozima Programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi za 2019. godinu, Programa javnih potreba u sportu Grada Ogulina, Programa potpora u malom i srednjem poduzetništvu, te poljoprivredi na području Grada Ogulina u  2019. godini.

Čini se kako i dalje ima interesa ulagača u ogulinsku Poduzetničku zonu jer će rasprave biti i o Prijedlogu Odluke o prihvatu ponude trgovačkog društva Lidar d.o.o. za kupnju nekretnine u Poduzetničkoj zoni Ogulin, te prijedlogu Odluke o prihvatu ponude trgovačkog društva Monterra d.o.o. za kupnju nekretnine u Poduzetničkoj zoni Ogulin.

Početak sjednice je zakazan za 9 sati, a tijek sijednice i ovaj put pratite uživo u našem programu.
Pročitano 277 puta