Nedjelja, 24 Svibanj 2015

Norijada u Ogulinu

Napisao/la 

Srijeda 20. svibnja bila je posljednji dan nastave za učenike završnih razreda srednjih škola diljem Republike Hrvatske. Posvuda je bilo živo, raspjevano i veselo, pa tako i u Ogulinu.

U suradnji s Obrtničko tehničkom školom Ogulin i Gimnazijom Bernardina Frankopana, Grad je organizirao zabavu. Prije početka koncerta grupe Speen, sve maturante pozdravili su ravnatelji srednjih škola Sanja Dubić i Milan Poljak, a u ime gradonačelnika Ogulina, čestitku je uputila glasnogovornica Karmela Matić. Na današnjem druženju, dodijeljena su i priznanja najboljim učenicima generacije. Ove godine to priznanje dobili su Filip Franjković, učenik Gimnazije Bernardina Frankopana i Robert Kirasić, učenik Obrtničko tehničke škole Ogulin. Profesorima, školama, kolegama i ostalim gostima zahvalio se predstavnik svih maturanata David Gračanin.

Valja istaći kako je uloga roditelja neizostavna i nezamjenjiva karika u uspjehu, ali prije svega samo uz trud, znanje i rad djelatnika škola, a posebice razrednika i profesora, može se doći do uspjeha. Razrednici ovogodišnjih maturanata bili su profesori: Vlasta Salopek Butković, Anton Samsa, Dragan Sabljak, Dražen Rebernišak, Branko Rumenović, Kristina Špehar Vuković, Mirjana Mrvoš, Zdravko Borić, Bojan Grba i Marinko Tomić. Čestitamo svima na ovom danu, te im želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju i radu. 

Pročitano 2906 puta