Ponedjeljak, 13 Veljača 2017

Održana Izborna skupština SDSS-a

Napisao/la 
U subotu 11.2.2017. u Drežnici je održana Izborna skupština Samostalne demokratske srpske stranke, Gradske organizacije Ogulin. Na skupštini su izabrani članovi tijela Gradske organizacije koji će voditi istu u narednom periodu.
Za predsjednika Gradske organizacije izabran je Neven Vujnović, mag. ing. el., iz  Ogulina, dosadašnji potpredsjednik  Gradske organizacije i vijećnik u Gradskom Vijeću Grada Ogulina. Za potpredsjednika je izabran Neven Ivošević, mag. ing. el., iz Otoka Oštarijskog, dosadašnji član Izvršnog odbora Gradske organizacije SDSS-a. Za sekretara je izabran Siniša Jaković iz Donjih Dubrava, predsjednik SKD Prosvjeta, Pododbor Donje Dubrave. Uz navedene, izabrani su članovi Izvršnog i Nadzornog odbora Gradske organizacije kao i delegati u skupštini Županijske organizacije SDSS-a Karlovačke županije.
Tijekom održavanja skupštine svi prisutni iskazali su potrebu za konsolidacijom Gradske organizacije SDSS-a u Ogulinu nakon odlaska dijela članstva, pripremom za slijedeće lokalne izbore te nastavkom kontinuiranog djelovanja na području Grada Ogulina, stoji u priopćenju koje smo primili od SDSS-a
Izbornoj skupštini nazočio je i povjerenik SDSS-a za Karlovačku županiju i načelnik općine Krnjak Dejan Mihajlović, koji je izrazio podršku novom vodstvu SDSS-a u Ogulinu obećavši pomoć radu stranke u Ogulinu sa svih razina.

Pročitano 1478 puta