Četvrtak, 16 Veljača 2017

SDP i HNS ograđuju se oko nemilog događaja o kome Policija ne govori detalje

Napisao/la 
Proteklih je dana u našem gradu aktualna jedna ružna tema o hrvatskom državljaninu kojeg policija sumnjiči za počinjenje kaznenog djela „Mamljenje djece za zadovoljenje spolnih potreba“. Pitali smo djelatnike PU karlovačke možemo li dobiti više informacija te ima li počinitelj veze s Ogulinom. Obzirom da je istraga u tijeku ne smiju iznositi informacije pa su nam vrlo kratko priopćili:Osim ovoga, nemamo dodatnih niti službenih informacija

Naša redakcija primila je u četvrtak 16. veljače priopćenje vijećnika SDP-a i HNS-a na tu temu, a u kome stoji:

- U medijima se posljednjih dana govori i piše (a u kuloarima još i više) o jednom gradskom vijećniku koji je priveden u Policijsku postaju Ogulin, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Mamljenje djece za zadovoljenje spolnih potreba”.
Obzirom na činjenicu da u Gradskom vijeću Grada Ogulina Klub vijećnika SDP-a i HNS-a ima sedam vijećnika, ovim putem izvješćujemo javnost da niti jedan od naših vijećnika nije uhićen zbog sumnji u ovako gnjusno djelo.
Oštro osuđujemo postupak našeg kolege, bez obzira o kome je riječ, te ga pozivamo da iz moralnih razloga podnese ostavku. Ne želimo presuđivati nikome unaprijed, ali smatramo da do okončanja postupka nema što tražiti u našim redovima. Ako se utvrdi da nije kriv, javno ćemo mu se ispričati, ali u suprotnome zaslužuje najoštriju, zakonom propisanu kaznu.
Ovim putem pozivamo predsjednika Gradskog vijeća Grada Ogulina Milana Sabljaka, da se i on javno izjasni što misli o ovom slučaju i da poduzme sve kako bi se utvrdilo o kome je riječ i može li taj vijećnik i dalje obnašati svoju vijećničku dužnost.
Pročitano 1326 puta