Petak, 17 Veljača 2017

Marina Novaković Matanić u Ogulinu: Moja mladost može biti samo plus

Napisao/la 
Marina Novaković Matanić održala je u Ogulinu tiskovnu konferenciju. Na samom početku novinarima se obratio ogulinski vijećnik HNS-a, Darko Vukelić koji je istakao da je vrijeme za okretanje novog lista: Kandidatkinja HNS-a za županicu Karlovačke županije, Marina Novaković Matanić, svoje obraćanje započela je kritiziranjem nemilog događaja koji proteklih dana potresa Ogulin, uhićenja hrvatskog državljana, navodno ogulinskog vijećnika.Obzirom da je Novaković Matanić izrazila žaljenje što ta osoba nije snosila posljedice, pitali smo zna li možda nešto što mi ne znamo, odnosno zna li o kome je riječ i kako zna da je riječ o gradskom vijećniku:Prije nego je iznesla svoj program koji će ako postane županica, nastojati provesti, HNS-ovka Marina Novaković Matanić kritizirala je trenutnu vlast u našoj županijiCilj joj je na ogulinskom području razviti drvnu industriju, u svakom gradu naše županije otvoriti ured za pisanje projekata kako bi građanima olakšala, a ne dopustila ih da lutaju.
Po riječima ove kandidatkinje, ogulinska bolnica u njenom mandatu se sigurno ne bi zatvorila, makar Županija dala vlastita sredstva. U budućnosti bolnicu vidi i kako ustanovu koja će razviti medicinski turizam i ponovno oživjeti odjele koji su bili na ponos naše bolnice.
Kada je govorila o Bjelolasici kazala je da bi njena intencija bila vratiti ju u ruke Županije ili Grada Ogulina.
Konkurencije se ne boji, a svoju mladost vidi kao prednost:Na samom kraju, dodala je da će projekt besplatnih udžbenika za svakog učenika, a koji je započela još prije kandidature, realizirati bila na vlasti ili ne. 
 
Pročitano 959 puta