Nedjelja, 12 Ožujak 2017

Zatvoreno gradilište tvrtke Reneteh Ogulin d.o.o.

Napisao/la  Mihaela Milanović Poljak / Foto: Arhiva
U prošloj emisiji Kamenčić, slušateljica Radio Ogulina pitala je zašto su obustavljeni radovi u Poduzetničkoj zoni Ogulin. Obzirom da smo ostali zatečeni, a o obustavi radova do tada nismo imali nikakvu informaciju, kontaktirali smo direktora PZ Ogulin, Mladena Stipetića kako bi nam pojasnio situaciju.
Odgovorio nam je da je i sam, u petak 10. ožujka, neslužbeno čuo informaciju da je građevinska inspekcija zatvorila gradilište tvrtke Reneth Ogulin d.o.o.

-U potpunosti razumijem interes građana za novonastalu situaciju, ali na ovo pitanje ja ne mogu odgovoriti, jer u ovom trenutku nemam potrebna saznanja o tome, a nisam niti nadležan za ovaj konkretan upit.

Direktor Stipetić uputio nas je na građevinsku inspekciju, odnosno investitora tj. vlasnika zemljišta, kako bi saznali detaljnije informacije.
O čemu se radi u konkretnom slučaju, Stipetić ističe da ne možemo znati dok ne vidimo cjelokupno rješenje. Naglasio je žaljenje što je do ove situacije došlo, jer kako kaže, svi znamo koliko je daleko sam projekt otišao.

U niže navedenom linku možete poslušati čitavu izjavu Mladena Stipetića:Nakon ovog razgovora, kontaktirali smo predstavnike tvrtke Reneteh Ogulin d.o.o., koji su nam rekli da trenutno u javnost ne žele izlaziti s priopćenjima, te da će to učiniti kada procjene da je ono u interesu tvrtke.
Obzirom na neradne dane, građevinsku inspekciju, za sada, nismo kontaktirali.
Pročitano 2903 puta