Utorak, 14 Ožujak 2017

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić posjetio tvrtku Bjelin

Napisao/la 
Manifestacija "Doručak s hrvatskih farmi" koju zajednički organiziraju Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska poljoprivredna agencija održana je u hotelu Korana-Srakovčić,  Karlovac. Na "Doručku s hrvatskih farmi" bili su posluženi domaći poljoprivredni proizvodi s oznakama Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh hrvatskih polja, te proizvodi specifični za Karlovačku županiju. Manifestaciju je otvorio ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, uz nazočnost ravnatelja Hrvatske poljoprivredne agencije Zdravka Baraća, župana Karlovačke županije Ivana Vučića i gradonačelnika Karlovca Damira Jelića.
Nakon Karlovca, ministar je posjetio i Ogulin, točnije obišao je tvrtku Bjelin. Ispred domaćina, ministra su dočekali generalni i izvršni direktori tvrtke, Stjepan Vojinić i Boris Sobodić te direktor ogulinske tvornice, Vladimir Bataković, a ispred Županije i Grada, župan Ivan Vučić te gradonačelnik Jure Turković sa svojim suradnicima. Nazočan je bio i saborski zastupnik Tomislav Lipošćak.
Nakon što su zajedno obišli tvornicu, svojim obraćanjem direktori Bjelina upoznali su goste s nastankom, poslovanjem i planovima tvrtke. Naglasili su kako Bjelin odlično posluje, imaju ambiciozne planove, nisu kreditno zaduženi, a u svemu im je, između ostalih, pomogla susretljivost i uslužnost Grada Ogulina. Gradonačelnik Turković u svom je govoru obećao da će Ogulin i dalje biti prijatelj poduzetnika, a istako je da mu je iznimno zadovoljstvo uspješno poslovanje tvrtke koja zapošljava gotovo 300 ljudi.
Ministar Tolušić izrazio je zadovoljstvo viđenim, poželio je Bjelinu daljnji razvoj, unapređenje tehnologije, a obećao je i podršku ministarstva.

Pročitano 2994 puta