Srijeda, 15 Ožujak 2017

1000 dana ljeta

Napisao/la 
Nakon što je njegova prva knjiga “1000 dana proljeća” polučila ogroman uspjeh u Hrvatskoj, a koju je Tomislav Perko već predstavio u knjižnici Ogulin, u utorak 14. ožujka 2017 predstavio je i svoju drugu knjigu “1000 dana ljeta” .
Uz nikad ispričane priče sa svojih mnogobrojnih putovanja, okupljenim posjetiteljima ispričao je kako je to putovati svijetom gotovo besplatno. Uz to progovorio je i o izazovima s kojima se hrvao svih ovih godina, te kako je svoju strast za putovanjima uspio pretvoriti u karijeru.
Tomislav Perko inspirativno i duhovito govorio je o svome hrabrom putu od studentskih dana preko couchsurfinga, autostopiranja, volontiranja, homeexchangea i ostalim alternativnim načinima putovanja i življenja.
Nova knjiga-nova avantura u kojoj govori o svom najvećem putovanju, onome oko svijeta za vrijeme kojeg je gotovo tisuću dana putovao i slijedio ljeto, s budžetom od samo deset dolara na dan do gostovanja na TED talku u Berlinu.
Tomislav Perko za slušatelje Radio Ogulina, putnike i one koji će to tek postati imao je savjet:Razgovor s putopiscem Tomislavom Perkom poslušajte u programu našeg radija u subotu, 25. ožujka u emisiji „Osvajači koordinata“.
Pročitano 719 puta