Srijeda, 15 Ožujak 2017

Ivan Vuković kandidat za župana Karlovačke županije

Napisao/la  Dubravko Dragičević / Foto: ogulin.sdp.hr
Ivan Vuković službeno je potvrdio kandidaturu za župana Karlovačke županije održavši konferenciju za novinare u županijskim prostorima SDP u utorak, 14 ožujka 2017. godine.
Nije bit u tome da se ode u Saborsko i tamo izmoli dva očenaša, već da se tim ljudima kaže da će konačno biti asfaltirana cesta koja vodi do Plitvica i da će konačno dobiti poveznicu prema Rijeci, rekao je Ivan Vuković, SDP-ov kandidat za župana Karlovačke županije.Kandidati za dožupane biti će naknadno potvrđeni i biti će stručne osobe koje će svoj posao raditi ozbiljno i odgovorno. Po riječima predsjednika Županijskog SDP-a Damira Mateljana onaj koji je vodio glavni grad u Županiji ne može dobro voditi Županiju. Dodao je da je Vuković u svojoj karijeri vodio ozbiljnije sustave nego Jelić, te vjeruje da će građani to i prepoznati na izborima. Vuković je odmah dao naslutiti koje će glavne ciljeve isticati tijekom kampanje. Navodi da je u Karlovačkoj županiji kvaliteta života i dalje izuzetno loša, gradovi Karlovac i Ogulin i dalje nezaštićeni od poplave te da se za požurivanje projekta obrane treba boriti pa makar i kampiranjem ispred Ministarstva. Neki su gradovi i općine još uvijek prometno izolirani, prije svih Duga Resa koja još čeka spoj na autocestu.
Ivan Vuković za razliku od svog konkurenta Damira Jelića koji obilazi Karlovačku županiju za vrijeme radnog vremena će svoju kampanju raditi za vrijeme godišnjeg odmora.
Pročitano 744 puta