Utorak, 18 Travanj 2017

Policija nadzire brzinu

Napisao/la 
U razdoblju od 27. ožujka do 10. travnja Policijska uprava karlovačka prikupljala je prijedloge građana za lokacije na kojima bi oni željeli da se nadzire brzina. Policija zahvaljuje građanima na dostavljenim prijedlozima kojih je pristiglo 25. Nakon analiziranja prijedloga sukladno vlastitim procjenama usvojena su 24 prijedloga lokacija na kojima će se provoditi nadzor brzine. Najviše prijedloga dostavljeno je za područje u nadležnosti PPRP Karlovac (17), zatim slijede PP Ogulin (5), PP Duga Resa (2) i PP Ozalj (1).

Shodno tome, na području u nadležnosti Policijske uprave karlovačke, sutra od 6 sati do 6 sati 20. travnja, policija će provoditi kontinuirani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Cilj ove akcije nije samo represivno postupanje, odnosno kažnjavanje vozača, već aktivno uključivanje svih sudionika u prometu, javnosti i medija kako bi se stanje sigurnosti cestovnog prometa na području cijele države poboljšalo.

Građani i predstavnici medija mogu prisustvovati samoj akciji, a ukoliko ste zainteresirani za snimanje ili fotografiranje provođenja aktivnosti možete se putem telefona ili e-maila najaviti

U cilju povećanja razine sigurnosti u prometu pozivaju sve vozače da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili sebe i ostale sudionike u prometu.
Pročitano 868 puta