Četvrtak, 20 Travanj 2017

"Radijsko srce" sutra u Karlovcu

Napisao/la 
Spektakularnim četverosatnim koncertom u Bjelovaru, započela je velika turneja 'Radijsko srce'. Brojna publika, nije propustila priliku na jednom mjestu vidjeti i poslušati svoje omiljene izvođače. Neponovljiva večer, u kojoj se sve poklopilo, vrhunski glazbenici i strastvena publika, bili su dobitna kombinacija za koncert iz snova.
Radijsko srce naziv je radijsko-glazbeno-koncertne turneje, koja će se pod pokroviteljstvom HURIN-a održati u 14 gradova diljem Hrvatske, među kojima je i Karlovac. Na turneji će sudjelovati mnoštvo glazbenika, čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u proteklim godinama, uz predstavljanje njihovih novih pjesama i albuma.
Svaki je koncert predviđen kao četverosatna zabava kojima će domaćini biti radio postaje. Turneja će se održavati do lipnja 2017. godine, te će završiti velikim humanitarnim koncertom.
Projekt je osmišljen kroz višegodišnja promišljanja kako spojiti radijski, glazbeni i koncertni svijet na način da se objedine svi kvalitetni elementi svakog pojedinog segmenta. Radio je oduvijek bio najvažniji promotor glazbe i izvođača, ali isključivo u zvuku.
Promotivna kampanja započela je objavom ovogodišnje himne turneje („Dok slušam radio“ Antonija Šola).
Poseban dio projekta je i promotivna akcija HURIN-a pod nazivom „Ja volim radio“ kroz koju se želi hrvatsku javnost podsjetiti na vrijednosti koje radio postaje svakodnevno donose kroz svoj eter.
Toni Cetinski, Antonija Šola i Pravila igre nastupiti će u svih 14 gradova domaćina, a kao gosti u pojedinim gradovima nastupiti će Radio Luxemburg, Buđenje, Luminize, Zdravko Kedžo i David Temelkov.
Radijsko srce u našoj će županiji „zakucati“ u petak 21. travnja u Karlovcu. Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima sustava Ticketshop.hr, a Radio Ogulin je jedan od medijskih pokrovitelja Radijskog srca 2017.
Pročitano 537 puta