Četvrtak, 18 Svibanj 2017

"Ogulinski list" opet je s nama

Napisao/la  Sponzorirani članak
Nakon točno 4 godine pauze, iz tiska je izašao novi broj Ogulinskog lista. Nagomilani problemi, naročito financijski, zaustavili su urednika Darka Pribanića na 163. broju. Prvi broj, na veselje mnogobrojnih Ogulinaca, izašao je za Dan Grada Ogulina 1995. godine, a od tada je punih 18 godina bio obavezno štivo mnogobrojnih čitatelja.
Kako sam kaže, nakon jednog cijelog olimpijskog ciklusa, nakon pune četiri godine, 164. OG-list ugledao je svjetlo dana.
Darko Pribanić, koji je „Ogulincem“  trajno sačuvao važne informacije ogulinskog kraja, u svom uvodniku ističe da mu je sve ove godine bilo bolno slušati upite najvjernijih čitatelja, kada će novi broj, a još teže mu je bilo objašnjavati zašto ga neće biti.

Ovaj broj koji će po cijeni od 10 kuna, od petka 19. svibnja biti u prodaji na svim prodajnim mjestima Tiska, donosi kroniku posljednjih zbivanja u Ogulinu, a puno prostora posvećeno je i lokalnim izborima 2017. Na pitanje možemo li sa sigurnošću za mjesec dana očekivati novi broj, Darko Pribanić odgovara: -Neću više obećavati idući broj, ali ću se potruditi da za mjesec dana ipak izađe.
Pročitano 2144 puta