Petak, 19 Svibanj 2017

Ogulinski maturanti proslavili završetak nastave

Napisao/la 
Maturanti ogulinskih srednjih škola danas su popularnom "norijadom" proslavili završetak svog srednjoškolskog obrazovanja. Nakon okupljanja na križanju Hačko, u pratnji svojih razrednika, profesora, ravnatelja, gradonačelnika i policije koja je brinula o sigurnosti, uputili su se u Frankopanski kaštel gdje im je Grad Ogulin uz glazbu omogućio druženje na sigurnom prostoru.
Nakon obraćanja ravnateljica škola, Sanje Dubić i Zrinke Ceranić- Jurković, gradonačelnik Jure Turković poželio je maturantima puno uspjeha na njihovom novom životnom putu. Ovom prilikom proglašeni su i najbolji učenici generacije. Iz Obrtničke i tehničke škole Ogulin, tu laskavu titulu zaslužio je učenik 4. a razreda Dino Cindrić.
Iz Gimanzije Bernardina Frankopana titulu najboljeg učenika ponio je učenik 4. a razreda, Luka Turković. Grad Ogulin je obojicu učenika nagradio prigodnim poklonima.
Osim učenika najboljih generacije, proglašeni su i najbolji učenici pojedinih razreda:

Obrtnička i tehnička škola Ogulin:

4.a - Dino Cindrić
4.b - Leo Domitrović
4.c - Valentino Radošević
3.d - Frane Stanković

Gimnazija Bernardina Frankopana Ogulin:

4.a - Luka Turković
4.b - Filip Nikolaus
4.c - Ana-Marija Kiš
4.d - Karla Kolaković
3.e - Luka Sušanj

Nakon službenog i svečanog dijela, učenici su se nastavili zabavljati uz ogulinsku grupu "Speen" kojima će kao gosti nastupiti grupa "Jama snova".
Pročitano 3672 puta