Dubravka Vuković

Dubravka Vuković


Notice: Undefined property: JObject::$description in /home/radioog/public_html/templates/tx_zenith_ii/html/com_k2/user.php on line 59
Srijeda, 21 Veljača 2018

Prijam za Ivana Karla Bana

Ivan Karlo Ban državni je teniski prvak u kategoriji do 16 godina i prvi na rang listi Hrvatskog teniskog saveza do 16 godina, a tim ga je povodom primio gradonačelnik Dalibor Domitrović sa zamjenicima Ivanom Salopek Šumonja i Danielom Vukeljom. Poželio mu je uspješan daljnji rad, uručivši mu tom prigodom i poklon Grada Ogulina, sa željom da se jednog dana vrati sa pobjedničkim "tanjurom"!

Evo što je tom prigodom rekao gradonačelnik Domitrović:Ivan Karlo Ban zahvalio je na poklonima, napomenuvši kako u školi imaju razumijevanja za njegova natjecanja, te se osvrnuo na ona posljednja:Pred njim je, vjerujemo, velika karijera, ako i dalje bude uporan kao do sada, i ako se osigura dovoljno financijskih sredstava za turnire. Jer, prema riječima njegova oca Ivana Bana, gotovo svi turniri održavat će se u inozemstvu i trebat će za njih veća financijska sredstva.
Trener Mario Pavić ovom je prigodom naglasio kako je to u našoj državi "normalna" pojava, jer individualni sportaši nemaju velikih potpora.
Prijamu je nazočio i predsjednik Teniskog kluba Ogulin Marijan Magdić, a gradonačelnik je i njemu i Mariu Paviću i Ivanu Banu uručio poklon kao znak zahvalnosti za ssvu pruženu pomoć našem državnom prvaku.
Kolegij župana s pročelnicima Karlovačke županije je, prema najavama, održan  u Plaškom, u prostoru Osnovne škole  Plaški. Na kolegiju, na kojem ćsu sudjelovali i predstavnici općinske vlasti Plaškog na čelu sa načelnikom Perom Damjanovićem, vodila se rasprava   o projektima Karlovačke županije, posebno onima koji se odnose na područje Plaškog.

Nakon kolegija, župan Damir Jelić i njegovi suradnici obišli su prostor škole i tom  prigodom  uručili domaćinima donaciju računalne opreme. Riječ je o donaciji rabljenih računala i pripadajuće opreme koju Županija donira školama u Plaškom, Slunju i Cetingradu. Prilikom predaje donacije, župan je  simbolično pustio u rad jedno od računala, te naglasio:Na donaciji je zahvalio ravnatelj Osnovne škole Plaški Vlatko Kulić:U nastavku je kratko predstavljen i program pomoćnika u nastavi koji se provodi u školama Karlovačke županije, pa tako i u OŠ Plaški. Učinila je to zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar:Na kraju kolegija i predaje donacije, načelnik Općine Plaški Pero Damjanović je izrazio zadovoljstvo, a "točku na i" nakon njega je stavio župan Damir Jelić. Evo štu su zaključili: