Srijeda, 24 Svibanj 2017

SDP zahvalio biračima, a nadaju se i dobrom rezultatu u drugom krugu

Napisao/la  Radio Ogulin / Foto: karlovački.hr
Zahvale biračima koji su izašli na izbore, posebice onima koji su dali glas za SDP kao i rezultate izbora komentirali su u utorak u Karlovcu čelni ljudi županijskog SDP-a. Damir Mateljan, predsjednik ŽO SDP-a Karlovačke županije rekao je da se vlast HDZ-a u županiji ne može srušiti ako se oporbene stranke ne budu radile zajedno, prenosi HRK.
Po riječima kolega s HRK-a, Josip Benčić, koji je bio kandidat za zamjenika župana, osvrnu se na rezultate u gradu Karlovcu, za koje je rekao da su loši i da njima nisu zadovoljni.  
Presici je nazočio i SDP-ov kandidat za župana, Ivan Vuković. Čestitao je Damiru Jeliću na pobjedi ali i komentirao stanje u SDP-u.   
Navodi da se SDP Karlovačke županije suočava sam sa sobom i s brojkama koje govore što treba dalje raditi. Tvrdi da im je jasno da protiv sebe imaju vrijeme i prostor, u tom vremenu i prostoru, po riječima Vukovića, trenutačno je pobijedila klijentelističko ovisnička koncepcija politike i načelo „dobio si posao glasaj za nas“.
Spomenuvši da je SDP u odnosu na prošle izbore i dalje ostao na vlasti u Kamanju i Plaškom, Damir Mateljan je dodao kako  još imaju šansu u Ozlju i Ogulinu u drugom krugu izbora za gradonačelnika, ali nije spreman odustati niti u Karlovcu.
Kaže da će, ukoliko žele SDP nanovo učiniti čvrstom strankom, morati raditi nove ekipe. Po njegovim riječima, trebaju nove ljude, novu paradigmu politike. (HRK)
Pročitano 1170 puta